Terug naar home

Villa verbouw

Het verbouwen van woningen en appartementen doen wij samen met een aantal vaste partners. Dit zijn betrouwbare professionals. Gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Wij stellen ze graag aan je voor.

Marike den Dulk

Marike den Dulk werkt als zelfstandig onderneemster. Samen met haar team ontzorgt, adviseert en helpt ze haar klanten graag met onder andere begeleiding bij aan- en verkoop van onroerend goed, nalatenschappen, testamenten, volmachten, verzekeringen, post service en andere dienstverleningen waar haar buitenlandse klanten zelf geen raad mee weten omdat ze de taal niet machtig zijn.

Daan Groen

Daan Groen werkt met een professioneel team van eigen mensen die ieder hun eigen specialiteit in hun vakgebied hebben, kundig werken en vooral meedoen en denken in het vinden van de beste oplossingen. Als aanvulling hierop werken zij met een groot vast netwerk van bouwpartners om aan alle gespecialiseerde verzoeken in de bouwbranche te voorzien zoals: dakbedekkers, elektriciëns, loodgieters, timmermannen, tegelzetters en stucadoors.

Droomhuis Costa Blanca

Droomhuis Costa Blanca: jou een transparant en objectief overzicht geven van alle koopwoningen die voldoen aan jouw specifieke wensen. Dat is Marijke Zoon haar doel. Met veel persoonlijke aandacht en enthousiasme gaat zij voor jou aan het werk. Zo krijg je een compleet en onafhankelijk advies van een lokale Nederlandse partner die de omgeving, de markt en de juridische procedures kent. Maar ook beschikt over een een professioneel lokaal netwerk.

Woninginrichting-aanhuis.nl

Woninginrichting-Aanhuis.nl is dé nummer 1 specialist in Nederland op het gebied van het compleet inrichten van je woning. Na het advies door stylistes nemen vakmensen alles uit handen om jouw ideale woonstijl te creëren. Vlot, vakkundig en professioneel werk. Zo kan jij heerlijk genieten van het bijzondere moment, de ‘creatie’ van jouw mooie en sfeervolle thuis.

Villas Buigues

Verkopen, bouwen of kopen in een omgeving van vertrouwen. De experts van Villas Buigues geven maximale zichtbaarheid aan jow woning, om de beste woning te vinden die aan jouw behoeften voldoet en bouwen of renoveren het huis van jouw dromen, het huis dat jij altijd al zou willen hebben. Dit alles zorgt voor een wettelijk kader dat de garantie biedt dat de acties en veiligheid van het hele proces.